Νέα

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στη φετινή Αρτόζα (3 – 6 Μαρτίου 2017), τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στα Βαλκάνια.

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ συμμετείχε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στην 14η ΑΡΤΟΖΑ, η οποία διεξήχθη το διάστημα 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2015 στο Metropolitan Expo.

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ το Σάββατο 23 Νοεμβρίου βρέθηκε στο αρτοζαχαροπλαστείο Αφοί Στεργίου στη Βούλα όπου και παρουσίασε το BIO MULTISEED BREAD MIX 100% της εταιρίας AGRANO.

Η CODA ΑΕΒΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 13η Έκθεση ΑΡΤΟΖΑ που πραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι τις 26 Φεβρουάριος 2013 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Επ’ ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας του ψωμιού στις 16 Οκτωβρίου 2012, η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ συμμετείχε στη Γιορτή Ψωμιού που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη μετά από πρόσκληση του συνεργάτη της κου. Θοδωρή Τσουκαλά.

Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ, που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο, πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πρωτοπόρα επίδειξη εφαρμογής των προϊόντων της στο ξενοδοχείο Holiday Inn Athens. Οι προσκεκλημένοι της είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέας γενιάς προϊόντα της εταιρίας και να γευτούν πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συνταγές αρτοποιίας αλλά και ζαχαροπλαστικής, τις οποίες ετοίμασε το τεχνικό τμήμα της εταιρείας αποτελούμενο από τους κ.κ. Λάμπρο Σκουλίκα και Απόστολο Δημητρούση.